post

Ild og Vin fredag d.12. oktober kl. 17.00

Efter en tørkeramt sommer med bålforbud over hele landet, skal vi nu endelig have gang i en ordentlig ild ! Til oktober går Madhimlen og Nettevin igen sammen om at give jer en mad- og vinoplevelse ud over det sædvanlige. Vi tænder op i flere bål i haven og viser hvordan man bruger gløder og røg til sin madlavning. I køkkenet kan du lære at lave grønne olier og grøn mayonnaise, og vi kigger også lige på en nem måde at lave et skønt surdejsbrød på. Lars trækker nogle gode flasker op og laver lidt blindsmagning, og viser nye sammensætninger af vin og mad. Efter en 1-2 timers leg i haven, går I til bords og vi servere en dejlig 4 retters menu med tilhørende vine, vand og kaffe.
Sted: Thorsvej 8, 3460 Birkerød
Pris: 765 kr alt inklusiv, plus en “surdej to-go”
Tid: Fredag d. 12 oktober kl. 17.00
Tilmelding til: camilla@minmadhimmel eller lars@nettevin.dk eller mobil 20132214

post

Bordeaux vinsmagning

Michelle Lyng Sublett kommer d. 14. september og laver en eksklusiv Bordeaux vinsmagning. Michelle er opvokset i Castillon-la-Bataille og i Puisseguin, på Bordeaux’s højre bred. Hendes far producerede vores Côtes de Castillon samt en Bordeaux AOC, som begge kom til at hedde “Mayne d’Olivier”. Michelles farfar, Michel Sublett, har i 1950’erne overtaget en vinproduktion fra sin far, som er gået i arv i familien, igennem mange generationer.

Michelle vil gennemgå 8 vine, fortælle om de forskellige områder, jordbundsforhold, produktionsmetoderne og familieanekdoter.

Det vil foregå på Rolighedsvej 11 i Birkerød. udover de 8 vine vil der blive serveret dejlig charcutérier, madtærte og ost. Pris 175,- kr. pr. person. Tilmelding sker ved at skrive til lars@nettevin.dk

post

Nyhedsbrev Maj 2018

Kære Nettevin kunde

D. 22. juni arrangerer vi igen en skovmiddag. Denne aften rykker vi ud i skoven og dækker op med krystalglassene og det fine porcelæn under trækronerne.
Sammen med Camilla og Mads fra Minmadhimmel, vil vi sørge for en udsøgt 4 retter menu med tilhørende vine. Vi skal nyde naturen fra første parket og vi skal spise mad tilberedt på bål. Tilmelding er nu mulig her: http://minmadhimmel.dk/events/

D. 26. maj er Nettevin på Birkerød Torvedag

Så skal I slå et stort X i kalenderen d. 14. september. Her vil Michelle Lyng Sublett, som er opvokset i Castillon-la-Bataille og i Puisseguin, på Bordeaux’s højre bred, komme og præsentere Bordeaux vine. Hendes far producerede Côtes de Castillon samt en Bordeaux AOC, som begge kom til at hedde “Mayne d’Olivier”. Michelles farfar, Michel Sublett, har i 1950’erne overtaget en vinproduktion fra sin far, som er gået i arv i familien, igennem mange generationer. Michelle vil gennemgå 8 vine, fortælle om de forskellige områder, jordbundsforhold, produktionsmetoderne og familieanekdoter. Mere om tilmelding senere.

Det er forår og sommer, så huske dejlige Rosé, hvidvine og ikke mindst denne dejlige Røde fra Lirac i Rhône

Husk at kigge forbi, lav en aftale ring eller skriv

Bedste hilsner
Lars Stilling Netteberg
Rolighedsvej 11
3460 Birkerød
Telf. +45 3074 9504 (mobil Pay)
Konto nr. 0400-4018504958
CVR: 37 29 41 01

www.nettevin.dk www.facebook.com/nettevin

post

“Mindful eating”, en mad- og vinmiddag fredag d. 16 marts fra 18.30-23.30

Til marts går Nettevin igen sammen med Madhimlen og arrangerer en herlig middag fyldt med masser af dejlig mad og gode vine.

Denne aften skal vi have fokus på at spise og smage. Vi skal lægge mærke til hvad vi spiser og hvad det gør ved os. Vi skal inddrage alle sanserne i måltidet. Vi skal spise ved et smukt dækket bord og vi skal have farver på tallerkenen. Vi skal spise lidt langsommere end vi plejer og vi skal forsøge at være nærværende mens vi gør det.
Lars vil servere nogle forrygende vine til de 4 retter mad vi serverer denne aften, og Mads vil guide jer gennem en Mindful måde at forholde jer til maden på. Alle er velkomne , og det kræver ingen Mindfulness forkundskaber.

Tilmelding på lars@nettevin.dk el. telf. 30749504

post

Nyhedsbrev januar 2018

Nyhedsbrev januar 2018

Kære alle

Håber I er kommet godt ind i det nye år. Selvom vi alle måske tager den lidt med ro oven på julens ”strabadser”, så skal I det da lige have en lille hilsen fra mig.

I sidste nyhedsbrev skrev jeg om den dejlige Rom fra Den Dominikanske Republik

Kirk & Sweeney 18 års – pris 325,- kr.

Kirk & Sweeney 23 års – pris 375,- kr.

Så har jeg også fået en dejlig grappa – rund og blid, men alligevel med den karakteristiske grappa smag

Villa de Varda Grappa Gran Cuveé 70 cl – kr. 185,-

Og Gin fra Den Ny Spritfabrik ved Esrum – altså en dansk gin

Gin Elg 1 – 240,- kr.
Gin Elg 2 – 310,- kr.
Gin Elg 3 – 285,- kr.
Gin Elg 4 – 340,- kr.
Gin Elg jul – 260,- kr.
Gin – alle 5 stk. – 1250,- kr.

Så er den nye Plan de Dieu Ondines Lot 2015 (økologisk) kommet. Årgang 2015 er en af topårgangene fra Rhone – så prøv den, den er pragtfuld.

Plan de Dieu Ondines Lot 2015 (økologisk) – 6 fl. 525,- kr (1 fl. 90,- kr.)

Skal man have en hvidvin, så er der denne sauvignon blanc fra Sauvignon blanc fra Marlbotough, New Zealand.

Lawson´s Dry Hills – kr. 580,- for 6 fl. (100,-kr for 1 fl.)

Planerne for 2018 er at fortsætte med de events vi startede med i 2017:

Vin og mad, skovmiddage sammen med Camilla og Mads fra minmadhimmel
Litteratur og vin sammen med Jes
Vinsmagninger (måske med Gin ?) – kan også bestilles efter behov
Og sikkert andre arrangemener

post

Julenyhedsbrev

Kære Venner

Her lidt nyheder fra Nettevin.

Du har mulighed for at købe julevinen, portvin eller rom. Vi har også indkøbt et parti chokolade af den lækreste kvalitet.

Sammensæt en julekasse med 2 fl. Lawson´s Mount Vernon, 2 fl. MIN Clos Berenguer Priorat og 2 fl. AOP VACQUEYRAS ROUGE – L’Affirmé(e)

Pris: julekasse med 6 fl. 595,- kr.

Lawson´s Mount Vernon 2015 (NZ) – Marlborough(New Zealand – nordlig på syd øen) – Sauvignon blanc. .Pris 1 fl. 100,- kr./ 6 fl. 580,- kr.

MIN Clos Berenguer Priorat kommer fra Priorat (syd for Barcelona). Priorat er et lille, bjergrigt distrikt i Catalonien i det nordøstlige Spanien. Det er tidligere mineområde og jorden er skiferholdig og mineral rig. Pris 1 fl. 100,- kr./ 6 fl. 580,- kr.

AOP VACQUEYRAS ROUGE – L’Affirmé(e) 2015(Økologisk). Pris 1 fl.135,- kr./ 6 fl. 795,- kr.

Kirk & Sweeney 18 års – pris 325,- kr.

Eirados Colheita 2003/2004/2005 37,5 cl, pris 120,-

Eirados Finest Reserve, pris 105,-

Eirados 10 års, pris 170,-

Eirados Vintage 08, pris 270,-

Chokolade fra Chokolet – 25,- kr. pr. plade

Bedste hilsner og go jul

Lars Stilling Netteberg
Rolighedsvej 11
3460 Birkerød
Telf. +45 3074 9504 (mobil Pay)
Konto nr. 0400-4018504958
CVR: 37 29 41 01

www.nettevin.dk www.facebook.com/nettevin

post

Julemarked

Første søndag i advent 3. december kl. 10-18 Jul i “gamle” Irma, Hovedgaden 39, Birkerød. Her kan du handle julevin i forskellige varianter. som noget nyt har jeg også portvin og rom. rommen er fra den Dominikanske Republik – rund og fyldt med nødde og mandelsmag.

post

Vine og litteratur i Californien

Kan det passe at vin smager bedre, hvis man har læst sig ind på livet af den ved hjælp af romaner?
Svaret får du, når Nettevin kobler litteratur og vin i november. Vi får besøg af Jes Stein Pedersen, der til daglig er litteraturredaktør på Politiken, og han vil med udgangspunkt i egne vinrejser, der altid lader litteraturen smage med, fortælle om en håndfuld amerikanske forfattere, som alle har huseret i nogle af Californiens bedste vindistrikter.

Så kom og hør om Jack London, og smag på vin fra Londons egne gamle marker i Sonoma valley. Hør om Mark Twains mystiske bohemiske projekt nord for San Fransisco , mens du nipper til Pinot Noir fra samme fantastiske vinområde. Glæd dig til et møde med erotomanen Henry Miller, der boede i Big Sur, Robert Louis Stevenson, kendt for ’Skatteøen’ og ’Dr. Jekyl og Mr. Hide’, som tog på bryllupsrejse i skønne Napa og John Steinbeck, som for evigt er forbundet med Salinas i Monterey på grund af romaner som ’Øst for paradis’ og ’Vredens druer’.

Vi smager på 5 flasker i alt – Pinot noir, Zinfandel og Chardonay – og lægger bunden med ost, pølse og brød og andre lækkerier.

Tid: 24. nov

Sted: Rolighedsvej 11

Pris 350,- kr pr. Person

Tilmelding ved at skrive til lars@nettevin.dk – Betaling på Mobilepay 30749504

På gensyn

Jes Stein Pedersen og Lars Stilling Netteberg

post

September Nyhedsbrev

Kære alle

Nu lidt nyt fra Nettevin.

Nettevin har en stade på Birkerød Kulturnat – det er fredag d. 9. september kl. 17 – 21 på Markedspladsen – kig forbi

Forrige fredag havde vi sammen med MinMadhimmel – Mads og Camilla en forrygende skovmiddag. Fredag d. 10 november slår vi igen pjalterne sammen med MinMadhimmel og laver en herlig middag under titlen “Svin, rødder og Rhonevin”.
Her skal vi have noget med økologisk gris, rodfrugter og knald på krydderierne. Og så skal vi drikke en masse dejlige vine til. Lad bilen stå hjemme og kom og vær med til en festlig og munter aften i køkkenet.

Månedens Smagskasse består af:

Chateau Les Vergnes – Bordeaux Blanc (Hvid)

Rosé Gramboy fra bergerac

Francois Xavier Cotes du Rhone 2013

Grenache – Francois Xavier

Plan de Dieu Ondines Lot 2014 (økologisk)

AOP VACQUEYRAS ROUGE L’Affirmé(e) 2015

Smagskassen: 475,- kr.

Til sidst vil jeg lige nævne, at Fruen og jeg tager til Franken i Sydtyskland og besøger vores leverandør fra Weingut-brennfleck. Det vil I høre mere om – følg turen på nettevins facebook side www.facebook.com/nettevin

Udbud af vine finder I også her: www.nettevin.dk

Nettevin holder åbent hver fredag på matriklen mellem kl. 16-18 (dog ikke på fredag d. 8.9. – der kan I møde os på kulturnatten)