post

Skovmiddag fredag d. 28 juni

Nu hvor træerne står grønne, så går jeg igen sammen med Camilla og Mads fra Minmadhimmel laver vi en skøn middag ude i naturen. Vi dækker  smukt op under trækronerne langs søbredden og servere 4 retter mad med dejlige vine til. Vi laver mad over bål og vi nyder måltidet fra første parket.

Tid: fredag d.28 juni 2019 fra kl. 18.00-23.00
Sted: Rude skov, 3460 Birkerød (nærmere instruks følger)
Pris: 645 kr alt inklusiv
Tilmelding på mail til camilla@minmadhimmel.dk eller lars@nettevin.dk

post

Ild og Vin fredag d. 26 april kl. 17.00

Til april når foråret for alvor rammer os,  går Madhimlen og Nettevin går igen sammen om at give jer en mad- og vinoplevelse ud over det sædvanlige.
Vi tænder op i flere bål i haven og viser hvordan man bruger gløder og røg til sin madlavning. I køkkenet kan du lære at lave grønne olier og grøn mayonnaise. Lars  trækker nogle gode flasker op og laver  lidt blindsmagning, og  viser  nye sammensætninger af vin og mad.
Efter en 1-2 timers leg i haven, går I til bords og vi servere en dejlig 4 retters menu med tilhørende vine, vand og kaffe.

Sted: Thorsvej 8, 3460 Birkerød
Pris: 695 kr alt inklusiv
Tid: Fredag d. 26 april kl. 17.00

Tilmelding til: camilla@minmadhimmel eller lars@nettevin.dk eller mobil 20132214 el. 30749504

post

Julevinkasse

Kære Nettevin kunde

 

Jeg er startet en anden åbningspolitik – hver søndag skriver jeg på facebook – https://www.facebook.com/nettevin – hvornår kommende uges åbningstider er. Så ind og ”like” min facebookside, så kommer der informationer der. I er stadig velkommen til at skrive eller ringe og aftale tidspunkt hvor I kan komme forbi.

 

Jeg laver en julesmagning – her kan I vælge vinen ud til julemiddagen – det bliver d. 7.12. kl. 16-18

 

Jule-smagskasse

 

MIN Clos Berenguer Priorat

AOP VACQUEYRAS ROUGE L’Affirmé(e) 2015

Rasteau – Chateau de La Gardine Brunel

Lirac – Chateau de La Gardine Brunel

Carianne – Chateau de La Gardine Brunel

Chateauneuf-du-Pape – Domaine de la Boutiniere

Tilbud på dagen: 700,- kr. for denne smagskasse 

 

Bike Dreams d. 13.12. kl. 15-18 – udover julevin, så også Moser og grappa

 

 

 

 

post

Ild og Vin fredag d.12. oktober kl. 17.00

Efter en tørkeramt sommer med bålforbud over hele landet, skal vi nu endelig have gang i en ordentlig ild ! Til oktober går Madhimlen og Nettevin igen sammen om at give jer en mad- og vinoplevelse ud over det sædvanlige. Vi tænder op i flere bål i haven og viser hvordan man bruger gløder og røg til sin madlavning. I køkkenet kan du lære at lave grønne olier og grøn mayonnaise, og vi kigger også lige på en nem måde at lave et skønt surdejsbrød på. Lars trækker nogle gode flasker op og laver lidt blindsmagning, og viser nye sammensætninger af vin og mad. Efter en 1-2 timers leg i haven, går I til bords og vi servere en dejlig 4 retters menu med tilhørende vine, vand og kaffe.
Sted: Thorsvej 8, 3460 Birkerød
Pris: 765 kr alt inklusiv, plus en “surdej to-go”
Tid: Fredag d. 12 oktober kl. 17.00
Tilmelding til: camilla@minmadhimmel eller lars@nettevin.dk eller mobil 20132214

post

Bordeaux vinsmagning

Michelle Lyng Sublett kommer d. 14. september og laver en eksklusiv Bordeaux vinsmagning. Michelle er opvokset i Castillon-la-Bataille og i Puisseguin, på Bordeaux’s højre bred. Hendes far producerede vores Côtes de Castillon samt en Bordeaux AOC, som begge kom til at hedde “Mayne d’Olivier”. Michelles farfar, Michel Sublett, har i 1950’erne overtaget en vinproduktion fra sin far, som er gået i arv i familien, igennem mange generationer.

Michelle vil gennemgå 8 vine, fortælle om de forskellige områder, jordbundsforhold, produktionsmetoderne og familieanekdoter.

Det vil foregå på Rolighedsvej 11 i Birkerød. udover de 8 vine vil der blive serveret dejlig charcutérier, madtærte og ost. Pris 175,- kr. pr. person. Tilmelding sker ved at skrive til lars@nettevin.dk