post

Kære Nettevin kunde

D. 22. juni arrangerer vi igen en skovmiddag. Denne aften rykker vi ud i skoven og dækker op med krystalglassene og det fine porcelæn under trækronerne.
Sammen med Camilla og Mads fra Minmadhimmel, vil vi sørge for en udsøgt 4 retter menu med tilhørende vine. Vi skal nyde naturen fra første parket og vi skal spise mad tilberedt på bål. Tilmelding er nu mulig her: http://minmadhimmel.dk/events/

D. 26. maj er Nettevin på Birkerød Torvedag

Så skal I slå et stort X i kalenderen d. 14. september. Her vil Michelle Lyng Sublett, som er opvokset i Castillon-la-Bataille og i Puisseguin, på Bordeaux’s højre bred, komme og præsentere Bordeaux vine. Hendes far producerede Côtes de Castillon samt en Bordeaux AOC, som begge kom til at hedde “Mayne d’Olivier”. Michelles farfar, Michel Sublett, har i 1950’erne overtaget en vinproduktion fra sin far, som er gået i arv i familien, igennem mange generationer. Michelle vil gennemgå 8 vine, fortælle om de forskellige områder, jordbundsforhold, produktionsmetoderne og familieanekdoter. Mere om tilmelding senere.

Det er forår og sommer, så huske dejlige Rosé, hvidvine og ikke mindst denne dejlige Røde fra Lirac i Rhône

Husk at kigge forbi, lav en aftale ring eller skriv

Bedste hilsner
Lars Stilling Netteberg
Rolighedsvej 11
3460 Birkerød
Telf. +45 3074 9504 (mobil Pay)
Konto nr. 0400-4018504958
CVR: 37 29 41 01

www.nettevin.dk www.facebook.com/nettevin