post

Kan det passe at vin smager bedre, hvis man har læst sig ind på livet af den ved hjælp af romaner?
Svaret får du, når Nettevin kobler litteratur og vin i november. Vi får besøg af Jes Stein Pedersen, der til daglig er litteraturredaktør på Politiken, og han vil med udgangspunkt i egne vinrejser, der altid lader litteraturen smage med, fortælle om en håndfuld amerikanske forfattere, som alle har huseret i nogle af Californiens bedste vindistrikter.

Så kom og hør om Jack London, og smag på vin fra Londons egne gamle marker i Sonoma valley. Hør om Mark Twains mystiske bohemiske projekt nord for San Fransisco , mens du nipper til Pinot Noir fra samme fantastiske vinområde. Glæd dig til et møde med erotomanen Henry Miller, der boede i Big Sur, Robert Louis Stevenson, kendt for ’Skatteøen’ og ’Dr. Jekyl og Mr. Hide’, som tog på bryllupsrejse i skønne Napa og John Steinbeck, som for evigt er forbundet med Salinas i Monterey på grund af romaner som ’Øst for paradis’ og ’Vredens druer’.

Vi smager på 5 flasker i alt – Pinot noir, Zinfandel og Chardonay – og lægger bunden med ost, pølse og brød og andre lækkerier.

Tid: 24. nov

Sted: Rolighedsvej 11

Pris 350,- kr pr. Person

Tilmelding ved at skrive til lars@nettevin.dk – Betaling på Mobilepay 30749504

På gensyn

Jes Stein Pedersen og Lars Stilling Netteberg